Wat mag je van ons verwachten?

Verzekeren begint bij vertrouwen, daarom is het goed om van te voren af te spreken wat wij van elkaar mogen verwachten. Dit doen wij middels een serviceovereenkomst. Hierin staat precies beschreven wat wij doen en ook wat wij prettig vinden en van jou als klant verwachten. Wel zo fijn toch?

Wij blijven in gesprek
Misschien is dit een hele open deur maar hierin maken wij het verschil. Je ziet ons niet alleen in het begin bij het adviseren en afsluiten van de verzekering. Ook erna blijven wij in beeld en gaan graag met je in gesprek. Dit zullen wij periodiek doen maar uiteraard hoef je hierop niet te wachten als je vragen hebt of iets met ons wilt bespreken.

 Wij blijven kritisch
Je kent het wel, jaren geleden een energiecontract afgesloten en nu blijkt dat het anders had kon of zelfs gemoeten. Ook voor je verzekeringspakket geldt dat het goed is om deze eens tegen het licht te houden. Dit doen wij dan ook tijdens het periodieke update-gesprek. Niet alleen de prijs maar vooral de kwaliteit is belangrijk voor ons. Dus ja, wij gaan niet de gehele markt voor je onderzoeken om de allergoedkoopste verzekering voor je te zoeken. Wij vinden het belangrijk dat je goede voorwaarden hebt bij een gevestigde verzekeraar van kwaliteit. Online toch echt veel goedkoper? Dat kan inderdaad voorkomen. Kijk ook even bij het volgende punt en stel die vraag even aan de klantenservice van die onlineverzekeraar.

 Wij regelen je schade
Ook dit lijkt vanzelf sprekend maar wij zien te vaak dat het tegendeel waar is. Niet alleen bij het afsluiten van de verzekering zijn wij er voor je, maar ook als je ons nodig hebt bij een schade. Wij vullen graag alles met je in en kijken samen op locatie wat er precies gebeurt is. Hierna melden wij de schade voor je bij de verzekeraar en zit boven op de verdere afhandeling van je schade. Heb je liever dat er iemand bij is als een expert komt kijken? Geen enkel probleem, wij zorgen dat wij erbij kunnen zijn.

 Wij houden je op de hoogte
Als wij je geadviseerd hebben en je verzekeringspakket hebben samen gesteld weten wij vrijwel zeker dat dit precies is wat je op dat moment nodig hebt. De markt is echter continu in beweging en het is dan ook van belang dat je hierover goed op de hoogte blijft. Wij plaatsen op onze site doorlopend relevante nieuwsartikelen waar jij iets aan hebt.

 Wij houden van duidelijkheid
De kleine lettertjes komen (helaas) nog steeds voor bij verzekeraars. Wij proberen je zo goed mogelijk te adviseren en uitleg hierover te geven. Mocht je na ons gesprek toch nog vragen hebben of zijn er dingen niet helemaal duidelijk? Geen enkel probleem, bel gerust. Wij komen graag nog eens langs om het door te nemen.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Bij Bosman maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie