Kwaliteit voorop

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Om je meer inzicht te geven in onze professionele werkwijze, tonen wij je graag onze keurmerken, vergunningen en / of aanstellingen. 

 

Adfiz " De branchevereniging van onafhankelijke adviseurs"
Doordat wij lid zijn van Adfiz kunnen wij nog beter waarborgen waar wij voor staan. Als branchevereniging zorgen zij ervoor dat actuele dossiers onder de aandacht worden gebracht. Hiermee helpen zij zowel direct ons als adviseurs maar veel belangrijker nog, ook indirect jou als klant. 

 

Risicomanagement Register 
Bij Bosman is GRMC® gecertificeerd en staat ingeschreven in het Risicomanagement Register. Wij kijken op basis van de GRMC®-methode naar de risico's binnen een onderneming.

 

Carmeleon Dealerloket 
Doordat wij partner zijn van Carmeleon Dealerloket kunnen wij meer bieden dan andere advieskantoren. Door met hen samen te werken hebben wij een mogelijkheid tot een verzekeringsproduct met vijf jaar aanschafwaarderegeling én zelfs een fiscale bijstellingsbeschermer. Op zoek naar diverse mogelijkheden voor het financieren van je volgende auto? Ook hiermee helpen onze collega's van Carmeleon Dealerloket je graag verder. 

 

Kifid
Als je op een bepaalde manier niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat uiteraard jammer. Wat ons betreft zouden we er graag met jou uitkomen. Maar mogelijk blijft er een verschil van mening bestaan. In dat geval is het voor jou prettig te weten dat wij zijn aangesloten bij het Kifid. Eventuele klachten kun je hier indienen. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening zal jouw klacht altijd vertrouwelijk, deskundig en objectief behandelen.

 

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Bij Bosman maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie