GRMC®

Naast het geven van een totaaladvies omtrent het verzekeringspakket bieden wij de mogelijkheid tot het uitvoeren van Risicoscan. Bij Bosman is GRMC® gecertificeerd en staat ingeschreven in het Risicomanagement Register. Wij kijken op basis van de GRMC®-methode naar de risico's binnen een onderneming.

GRMC®
Tijdens een Risicoscan proces brengen wij samen met de klant de risico's in kaart en gaan na hoe deze ontstaan zijn. Hierna gaan wij in gesprek om te bepalen hoe deze risico's zijn te voorkomen of eventueel te beperken. Denk hierbij aan het nemen van gebruikelijke preventiemaatregelen tot het inrichten van een andere vorm van bedrijfsvoering en processen. 

Uiteraard zijn niet alle risico's te voorkomen of te beperken. Ook hier gaan wij in gesprek om te bepalen of het wenselijk is dit risico te verzekeren of dat het wellicht passender is dit risico zelf te dragen. 

Periodiek
Een Risicoscan is een instrument en een meetmoment van de actuele en zichtbare risico's. Het is dan ook goed om dit niet eenmalig uit te voeren maar juist periodiek zodat het wordt opgenomen in de bedrijfsvoering. Zo hebben wij samen met de klant een goed beeld van de actuele risico's zodat het ultieme doel bereikt wordt, het beheersbaar en inzichtelijk houden van de risico's binnen de onderneming.

 

 

 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Bij Bosman maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie